klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star Bright

De Mitsubishi Space Star Bright is één van de vele uitvoeringen van de Mitsubishi Space Star. De Space Star staat erom bekend dat hij ondanks zijn compacte formaat, een heerlijke auto is om in te rijden. Bent u ook geïnteresseerd in de Mitsubishi Space Star Bright? Voor € 9.990,00 kan hij bij u voor de deur staan!

De eigenschappen van de Mitsubishi Space Star Bright

De Mitsubishi Space Star Bright is een compacte auto met een speels design. Ten opzichte van het wat goedkopere model, de Mitsubishi Space Star Entry, heeft de Space Star Bright vele extra’s die zorgen voor optimaal rijplezier. Zo is de Space Star Bright standaard uitgevoerd met onder andere een Stop & Go systeem, climate control, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, 14 inch lichtmetalen velgen, automatisch inschakelende verlichting en regensensor, privacy glass en ga zo maar door. De Mitsubishi Space Star Bright is dus een zeer complete auto voor een mooie prijs.

Naast de vele opties die u op de Bright standaard krijgt, is er natuurlijk ook voldoende aandacht besteed aan de veiligheid en het rijcomfort van de Space Star Bright. Zo is de auto voorzien van een zogenaamd botsenergie absorberende RISE ((Reinforced Impact Safety Evolution) carrosserie, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid in het verkeer. Daarnaast is de Space Star Bright één van de zuinigste auto’s in zijn klasse met een gemiddeld verbruik van 1 op 25 en een extreem lage CO2-uitstoot.

Autobedrijf Koop Doorten

Als u in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen woont, dan heeft u vast wel eens gehoord van Autobedrijf Koop Doorten. Bij ons kunt u altijd terecht voor al uw vragen over onze auto’s. Natuurlijk kunt u bij ons ook geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een proefrit, en ook een offerte opstellen doen wij graag voor u.

Heeft u nog vragen over de Mitsubishi Space Star Bright? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op en dan helpen wij u graag verder.