klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star Bright in Februari slechts € 9.990,-

De gehele maand februari is de Mitsubishi Space Star Bright bij Autobedrijf Koop Doorten slechts € 9.990,-! U betaalt dus voor een 2015-auto een 2014-prijs. Uiteraard is de Space Star Bright automaat deze maand ook scherp geprijsd, namelijk € 12.579,-

Super zuinige Space Star met BPM voordeel

Een frisse verschijning; De super zuinige Space Star met een gemiddeld verbruik van slechts 1:25.
Daarnaast bevat deze auto een extreem lage CO2-uitstoot dankzij de zuinige en compacte motor. De gestroomlijnde carrosserie van de Space Star in combinatie met de hoge kwaliteit die u gewend bent van Mitsubishi maakt dit tot een zuinige compacte auto met een opvallend speel design.

Producteigenschappen Bright

Entry en Inform zijn al luxe uitvoeringen van de Space Star. Bij de Bright uitvoering heeft u een goed uitgeruste auto met de volgende producteigenschappen;

Februari actie

De gehele maand februari is de complete Bright uitvoering met 2014 BPM voordeel bij ons slechts € 9.990,- , dit betreft de handgeschakelde Space Star Bright. Voor de uitvoering met automatische versnellingsbak, CVT uitvoering, betaalt u € 12.579,-.

LET OP! Wij hebben de Space Star Bright beperkt op voorraad dus wees er snel bij om nog gebruik te kunnen maken van het BPM voordeel!

Maak snel een afspraak voor een proefrit of kom gezellig langs bij ons in de showroom!