klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen; de Inform, de Invite, de Intense, en de Instyle. Zo ziet u dus maar, er is keuze genoeg. Er is dus altijd wel een uitvoering die helemaal past bij uw wensen. De Mitsubishi Space Star is ondanks zijn compacte formaat heerlijk om in te rijden en is verkrijgbaar vanaf €11.990,-.

De eigenschappen van de Mitsubishi Space Star

De Mitsubishi Space Star kenmerkt zich door zijn opvallende, speelse design. Dankzij de combinatie van gestroomlijnde rondingen en strakke stijlelementen, kan de Space Star gezien worden als een zowel frisse als robuuste verschijning. Naast het strakke design, is er bij de Space Star ook gedacht aan het milieu. De Space Star is namelijk één van de zuinigste auto’s in zijn klasse zonder dat er concessies zijn gedaan wat betreft het rijcomfort, het vermogen en de veiligheid. De Space Star is namelijk voorzien van een zogenaamd botsenergie absorberende RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) carrosserie, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid in het verkeer.

Naast de veiligheid, staat natuurlijk ook comfort hoog in het vaandel bij Mitsubishi. De Space Star ontbreekt het dan ook niet aan de nodige extra’s. Zo zijn de bestuurdersstoel en hoofdsteunen in hoogte verstelbaar, zorgt de automatische airco voor een prettige temperatuur en kunt u uw favoriete muziek afspelen door uw mp3-speler aan te sluiten op de USB-aansluiting. Op het display achter het stuur kunt u niet alleen uw snelheid aflezen, maar ook de resterende kilometers tot een tankstop, uw gemiddelde brandstofverbruik, en het aantal kilometers tot de eerstvolgende servicebeurt.

Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is een gerenommeerd autobedrijf in de omgeving van Drenthe en Hoogeveen. Bij ons kunt u dan ook altijd terecht met al uw vragen over al onze modellen.

Wilt u een proefrit maken in de Mitsubishi Space Star? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen. Graag tot ziens!