klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star Cool+

Mitsubishi is een innovatief automerk dat regelmatig nieuwe modellen op de markt brengt. Een van de nieuwste modellen van het Japanse autobedrijf, is de Space Star Cool+. U kunt deze hoogwaardige auto nu ook aanschaffen bij Autobedrijf Koop Doorten, een betrouwbaar autobedrijf uit Hoogeveen.

Algemene informatie over de auto

De Space Star Cool+ is een vrij nieuwe auto van het Japanse merk Mitsubishi, dat voornamelijk bekend staat om het stoere design van de auto, het moderne interieur van de auto en de lagere CO2-uitstoot van de Japanse auto. Bent u op zoek naar een auto die zuinig rijdt, maar wel comfortabel over de weg schiet en bovendien alle veiligheid biedt voor u en uw gezin? Dan is deze auto een aanrader voor u. Door het stoere design en het stijlvolle interieur van de auto, ziet de auto er ook nog eens goed uit.

De Cool-variant van de auto heeft enkele extra opties die de Entry-variant van de auto niet heeft. Denk hierbij aan airconditioning, maar ook aan een hoedenplank, een verlichte bagageruimte, zijruiten die u elektrisch kunt bedienen met een sneltoets en Stop & Go. Ook heeft deze variant van de auto een centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en een achterspoiler. Om muziek te luisteren in uw auto, kunt u de radio/cdspeler met MP3 gebruiken.

Koop uw Mitsubishi bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten heeft een groot aanbod met verschillende soorten hoogwaardige auto's, waaronder auto's van dit merk en dit model. Bent u overtuigd van de voordelen van deze Japanse auto? Kom dan naar Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen en maak een proefrit. Wilt u toch andere auto's bekijken, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Meer weten? Neem contact met ons op en stel ons al uw vragen.