klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star Hoogeveen

Woont u in Hoogeveen of in de directe omgeving van deze stad en heeft u dringend een nieuwe auto nodig? Dan bent u bij Autobedrijf Koop Doorten aan het juiste adres. Autobedrijf Koop Doorten verkoopt vele verschillende nieuwe auto's en occasions, waaronder de Mitsubishi Space Star. Deze auto rijdt niet alleen lekker, maar stoot ook minder CO2 uit en is bovendien erg stijlvol. Meer weten? Lees dan meer over deze auto op deze pagina. 

De Space Star: comfortabel, minder CO2 en veilig

Autobedrijf Koop Doorten verkoopt alleen hoogwaardige auto's en benadrukt dat ook deze Japanse auto van de beste kwaliteit is. Zo is de auto niet alleen comfortabel (zowel voor u als bestuurder als voor uw passagiers), maar ook helemaal veilig. Daarnaast stoot de auto minder CO2 uit, voor een betere toekomst voor onze volgende generatie. Over het design van de auto heeft u overigens ook niets te klagen, want zowel het exterieur als het interieur van de auto zien er stijlvol en sportief uit. 

De auto wordt aangeboden in diverse uitvoeringen. Sommige uitvoeringen zijn wat minder uitgebreid, terwijl andere uitvoeringen meer extra's met zich meebrengen. Afhankelijk van uw wensen, voorkeuren en budget, kiest u zelf een uitvoering die bij u past. 

Autobedrijf Koop Doorten: uw officiële dealer

Autobedrijf Koop Doorten is officieel dealer van het Japanse automerk Mitsubishi. Schaft u uw nieuwe auto van dit merk bij ons aan, dan weet u zeker dat u de beste kwaliteit rijdt. Daarnaast hebben wij een groot aanbod met verschillende modellen en verschillende uitvoeringen van ieder model, zodat u eenvoudig een auto kunt vinden die echt bij u past. Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Hoogeveen. Vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen.