klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi Space Star inruilbonus (geldig t/m 31 maart 2017)

Op zoek naar een zuinige, comfortabele en moderne auto? Bekijk dan de nieuwe Mitsubishi Space Star eens. Deze auto heeft niet alleen een lage CO2-uitstoot, maar rijdt bovendien erg comfortabel. Ook heeft de auto een eigentijds interieur, dat tussen de stijlen sportief en stijlvol in zit. Een ideale auto voor de forens, maar die bovendien erg geschikt is voor autobezitters die hun gezin veilig willen vervoeren. 

tot 1250 euro korting op uw aankoop: profiteer van de inruilbonus

Autobedrijf Koop Doorten vindt het belangrijk niet alleen de beste kwaliteit te bieden, maar ook aantrekkelijke prijzen te hanteren. Daarom profiteert u nu van een aantrekkelijke inruilbonus tot 1250 euro als u de Space Star bij Autobedrijf Koop Doorten aanschaft. Dit betekent dat u uw oude auto inlevert en tot 1250 euro korting krijgt op uw nieuwe auto. 

Een bijkomend voordeel van de bonus tot 1250 euro bij het inruilen van uw oude auto, is dat u meteen van uw oude auto af bent. Zo hoeft u de auto niet meer zelf te gaan verkopen, maar kunt u meteen in uw nieuwe auto gaan rijden. 

Autobedrijf Koop Doorten: een betrouwbare autodealer uit Hoogeveen

Autobedrijf Koop Doorten is een betrouwbare autodealer die een grote naam heeft opgebouwd in Hoogeveen en omgeving. Niet alleen door de kwaliteit die Autobedrijf Koop Doorten te bieden heeft, maar ook door het grote aanbod van het autobedrijf en de aantrekkelijke prijzen die Autobedrijf Koop Doorten hanteert. Schaft u een auto aan bij Autobedrijf Koop Doorten, dan weet u zeker dat u hier lang plezier van heeft en een goede deal maakt. 

Meer weten over het aanbod van Autobedrijf Koop Doorten of de bonus die u kunt krijgen bij het inleveren van uw huidige auto? Neem dan online contact met ons op.