klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Inruilbonus Mitsubishi ASX Connect Pro

Mitsubishi ASX Connect Pro inruilbonus

Bent u op zoek naar een zeer complete SUV met extra voordeel? Dan is de nieuwe Mitsubishi ASX Connect Pro iets voor u, want u krijgt nu tijdelijk een aantrekkelijke inruilbonus van € 1.500,- bij aankoop van deze auto. Bovendien is de dieselvariant van deze uitvoering extra aantrekkelijk geprijsd, voor meer zakelijke mogelijkheden.

De nieuwste uitvoering van de Mitsubishi ASX

De Connection Pro is de opvolger van de Mitsubishi ASX Intense. Met hetzelfde uitrustingsniveau, biedt dit model extra gadgets en functionaliteiten. Zo bent u voortaan sneller op uw bestemming door de TomTom navigatie met smartphone koppeling via Apple Carplay of Android Auto. Ook de multimedia van deze uitvoering zijn zeer uitgebreid. Zo beschikt de auto over tuner met DAB+ en een cd- mp3- en dvd-speler. Dankzij de Bluetooth carkit rijdt u veilig met beide handen aan het stuur. Ook aan het exterieur zijn verbeteringen ten opzichte van het voorgaande model aangebracht. Zo beschikt de Connect Pro over Super wide vision HID Xenon koplampen inclusief koplampsproeiers. De auto is bovendien beschikbaar in de exclusief voor dit model uitgebrachte kleur D06 Lightning Blue metallic. U koopt de Cleartec benzinevariant al vanaf €25.400,- fiscaal en € 26.290,- all in. De dieselvariant 1.6 is verkrijgbaar voor €29.990,- fiscaal en €30.882,- all in.

Profiteer van de inruilbonus bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is gevestigd in Hoogeveen in de Provincie Drenthe. Als officiële Mitsubishi dealer bieden wij u graag deze en andere modellen ter verkoop aan. Bovendien zijn wij aangesloten bij de Bovag en leveren u de bijbehorende uitstekende service. Naast de inruilbonus heeft u ook de mogelijkheid om te profiteren van een van onze occasions. U kunt ons tijdens kantoordagen en op zaterdag bereiken op telefoonnummer 0528-267425 voor vrijblijvend meer informatie. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@koopdoorten.nl. U bent daarnaast altijd welkom in onze showroom, een routebeschrijving vindt u hiervoor op onze website.

Meer weten?