klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Inruilbonus Mitsubishi Space Star

Spacestar inruilbonus

Bij aankoop van de compacte en veelzijdige Mitsubishi Space Star profiteert u tijdelijk van een inruilbonus tot wel €1.250,- (tot 14 sept. 2017). En dat is niet het enige voordeel: de auto presteert uitstekend op de weg en rijdt bovendien energiezuinig. De snelle en wendbare auto heeft daarnaast een uitstekende wegligging.

Compact en toch zeer compleet

ASC en ABS + EBD zorgen ervoor dat u deze auto moeiteloos bestuurt: met name bochten en inparkeren worden een fluitje van een cent. Hiermee is de auto ideaal voor gebruik in de stad en voor een soepel vervoer van en naar werk. De auto is bovendien de zuinigste binnen zijn klasse, wat goed is voor het milieu en voor uw portemonnee. Daarbij doet de auto geen concessies op het gebied van rijcomfort en prestaties. Het interieur is zeer royaal en biedt de bestuurder rondom vrij zicht. Aan het exterieur is ook de nodige aandacht besteed, want de auto heeft een strakke uitstraling dankzij de chromen details en hoogwaardige afwerking.

Koop de Mitsubishi Space Star bij Autobedrijf Koop Doorten

De nieuwe Mitsubishi Space Star koopt u vertrouwd en in uw eigen omgeving bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen. Wij zorgen voor een persoonlijke afwikkeling en bieden u bovendien een inruilbonus die kan oplopen tot maar liefst €1.250,-. U kunt uw oude auto natuurlijk ook inruilen voor een ander model, of profiteren van een van onze voordelige occasions. Neem voor deze actie of andere informatie contact met ons op via telefoonnummer 0528-267425, op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl, dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk. Wij heten u daarnaast van harte welkom in onze showroom, een routebeschrijving vindt u op onze website.