klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Klantreactie Mitsubishi Space Star

Mijn vrouw en ik hebben jarenlang maar één auto gehad. Dat was ook voldoende, want ik ging altijd op de fiets naar mijn werk en dus kon mijn vrouw de auto meenemen als ze boodschappen ging doen of de kinderen uit school ging halen. Nu heb ik sinds een paar maanden een nieuwe baan en heb ik eigenlijk de auto elke dag nodig. Je begrijpt dus wel dat dat een beetje lastig was de afgelopen maanden. Gelukkig konden we regelmatig de auto van mijn ouders lenen, maar dat is ook niet ideaal.

Onze zoektocht naar een nieuwe auto

Omdat we niet meer afhankelijk wilden zijn van anderen als mijn vrouw een keer een auto nodig had, hebben we besloten er een tweede auto bij te kopen. Maar ja, wat voor auto koop je dan en hoeveel geld wil je daar aan uitgeven? We zijn toen dus op zoek gegaan naar verschillende kleine auto’s die compleet, maar wel aantrekkelijk qua prijs waren. Zo zijn we uitgekomen bij de Mitsubishi Space Star.

Een complete auto voor een scherpe prijs

De Mitsubishi Space Star is een compacte vijfdeursauto die veel luxe biedt. Mijn vrouw en ik wilden toch graag een vijfdeurs auto, omdat de kinderen vaak meerijden en het anders zo’n gedoe is met de kinderstoelen. Bovendien wilden we graag een radio, airco en natuurlijk voldoende veiligheid, zodat ik mijn vrouw en kinderen veilig op pad kan sturen. Zo zijn we uitgekomen bij de Space Star Inform. Die was net wat luxer dan de standaard Entry en paste volledig bij onze wensen.

De ervaring met de auto

Inmiddels rijdt mijn vrouw al een tijdje in haar nieuwe Space Star en ze is er zeer tevreden over. Als ik eerlijk moet zijn, neem ik tegenwoordig ook wel eens de Space Star mee als ik weg moet. Het is gewoon een auto die fijn rijdt en die je bovendien gemakkelijk ergens parkeert, dus ook in de drukke stad. Wij zijn dus erg tevreden over onze Space Star Inform.