klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi L200

Met de Mitsubishi L200 haalt u een pick-up truck van topkwaliteit in huis. Deze terreinwagen is standaard uitgerust met 4WD en beschikt over een krachtige 2.4 dieselmotor met turbo (113 kW / 380 Nm). Met een laadvermogen van 2,7 ton en ruime, maar praktische afmetingen, kiest u voor heel wat power. Autobedrijf Koop Doorten is uw specialist voor de aanschaf van een Mitsubishi L200. Lees snel verder voor meer informatie!

Kracht en veiligheid: de Mitsubishi L200

De ClearTec dieselmotor is niet alleen krachtig, maar heeft tevens een zeer lage uitstoot van CO2. Ook op het gebied van veiligheid scoort de Mitsubishi L200 erg goed. Zo beschikt de auto standaard over maar liefst zeven airbags en ASTC (Active Stability en Traction Control). Ook de trailerassistentie zorgt voor extra veiligheid door het motorvermogen en de remmen aan te passen, zodat de kans op uitbreken bij het trekken van een trailer, wordt geminimaliseerd. Mocht u onverhoopt te maken met een aanrijding, dan zorgt het Reinforced Impact Safety Evolution systeem ervoor dat de energie die daarbij vrijkomt, wordt geabsorbeerd. Ook geniet u van Hill Start Assist, wel zo handig als u zich op ruig terrein begeeft!

Luxe uitstraling

Zowel van binnen als van buiten is de Mitsubishi L200 zeer luxueus. De pick-up heeft een robuuste en krachtige uitstraling. Het interieur wordt gekenmerkt door de vernieuwde en luxe stoelen en dito dashboard. U geniet eveneens van een verbeterde geluidsisolatie in de cabine. Het stuurwiel en de bestuurdersstoel zijn in hoogte verstelbaar. Een ruime zitpositie voor alle inzittenden maakt het plaatje compleet. Vanzelfsprekend kunt u de Mitsubishi L200 een persoonlijk tintje geven, door de kleur van de auto en de bekleding te kiezen.

Welkom bij Koop Doorten!

Bent u geïnteresseerd in de Mitsubishi L200 en wilt u nader kennismaken met deze fantastische pick-up truck, dan staat het team van Autobedrijf Koop Doorten voor u klaar. Een scherpe prijs en persoonlijk advies op maat maken voor u het verschil. Bij Koop Doorten haalt u de Mitsubishi L200 al voor € 39.504,- in huis. Contacteer ons direct!