klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Nieuw: de Mitsubishi Eclipse Cross

Mitsubishi Eclipse Cross

Herfst 2017 komt Mitsubishi met een nieuw model in zijn lijn met SUV’S: de Eclipse Cross. Deze coupéachtige SUV heeft niet alleen een strak uiterlijk, maar rijdt ook nog eens zeer comfortabel en is van alle gemakken voorzien. Het model wordt bovendien uitgevoerd in de nieuw ontwikkelde dieprode metallic kleur. Kom het nieuwe model vanaf deze herfst bekijken bij Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen.

Design en functies van de Eclipse Cross 2017

De nieuwe Eclipse Cross heeft het vertrouwde Dynamic Shield van Mitsubishi. Met een robuuste grille en chromen 3D lijsten aan de voorkant en een kubistisch gevormde achterkant, zorgt dit voor een krachtig design. Het LED-remlicht loopt in de breedte door over de gehele achterkant. De hoge intensiteit en verzadiging van de nieuwe dieprode kleur van het model maken de afwerking van de auto compleet.

In het interieur komt u het multimediasysteem tegen, voorzien van een head-up display. Dit maakt onderdeel uit van het nieuwe infotainment-systeem SDA: Smartphone Link Display Audio. Dit systeem ondersteund onder andere Apple CarPlay3, wat tot leven komt wanneer u een iPhone 5 of hoger aan het systeem koppelt. Met Siri4 kan vervolgens worden gekozen voor bijvoorbeeld het uitvoeren van een spraakoproep, of het voorlezen van een tekstbericht. Op de head-up display kunnen tevens de huidige snelheid en de actieve veiligheidssystemen worden getoond.

Koop deze en andere auto’s bij Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is uw erkende Mitsubishi dealer in Hoogeveen en omstreken. Als Bovag-dealer leveren wij een uitstekende service en kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor het inruilen van uw huidige auto tegen één van onze scherp geprijsde occasions. Kom een keer langs in onze showroom in Hoogeveen, of neem contact met ons op via de website. Ook zijn wij voor vragen en meer informatie bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tijdens kantooruren op telefoonnummer 0528-267425. Wij spreken u graag voor een persoonlijk advies.

Meer weten?