klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Vakantie? PRE Vakantie Check van uw auto!

Nog even en dan staat de zomervakantie weer voor de deur! Heerlijk weg met z’n tweeën of misschien wel kamperen met het hele gezin? Wanneer u erop uit gaat met uw auto tijdens de vakantie dan is het wel zo fijn dat de auto gecontroleerd is. U kunt bij ons een PRE-Vakantie Check laten doen om veilig en vertrouwd op vakantie te gaan.

Wat houdt de PRE Vakantie Check in?

Wie kent de verschrikkelijke vakantie verhalen niet. Net een dag of wat onderweg met de auto, eventueel in combinatie met de caravan, loopt de auto te protesteren en laat je in de steek! Gevolg; extra kosten die u moet maken, later op uw bestemming arriveren en minder tijd om daadwerkelijk van uw vakantie te genieten. Dit hele verhaal kunt enigszins voorkomen door uw auto te laten controleren middels onze vakantiecheck. Wat houdt de Pre Vakantie Check in?

De onderdelen waarop gecontroleerd wordt tijdens de PRE Vakantie Check;

Is de check verplicht?

De check is wettelijk gezien niet verplicht om te laten uitvoeren, zoals bij een APK keuring. Wel is het verstandig om de PRE Vakantie Check door Autobedrijf Koop Doorten te laten doen. Uw auto controleren wij op alle vitale punten om niet voor verrassingen te komen staan wanneer u wilt vertrekken naar uw vakantiebestemming.

Maak een afspraak voor de check

Wilt u niks aan het toeval overlaten of de Wet van Murphy tarten? Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Koop Doorten voor de PRE Vakantie Check. Uw auto wordt grondig gecontroleerd zodat u met een gerust gevoel veilig op vakantie kunt gaan!

Een afspraak kunt u maken middels het afsprakenformulier op onze website, telefonisch via 0528 – 267425 of door onze showroom te bezoeken!