klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Officiële Mitsubishi dealer in Drenthe

Zoekt u een comfortabele auto om uw grote gezin, uw viervoeter en eventueel voldoende bagage voor een paar weken vakantie in kwijt te kunnen? Dan biedt Mitsubishi uitkomst met een van de grotere SUV’s van het merk. Maar ook voor kleinere en sportieve auto’s voor dagelijks woon-werkverkeer kunt u terecht bij het alom bekende automerk. Autobedrijf Koop Doorten helpt u als officiële Mitsubishi dealer in Drenthe graag verder.

Voordelig rijden in een SUV

Want bij ons vindt u een ruim assortiment auto’s van Mitsubishi, van de zeer ruime Outlander PHEV tot de coupéachtige Eclipse Cross die dit najaar nog verschijnt. En wilt u naast het comfort en de ruimte van deze SUV’s ook genieten van extra voordeel, dan is de ASX Connect Pro wellicht iets voor u. Want deze auto rijdt u al vanaf €25.400,- fiscaal en € 26.290,- all in. De dieselvariant 1.6 rijdt u al voor €29.990,- fiscaal en €30.882,- all in. De nieuwste modellen van het merk zijn bovendien erg energiezuinig, wat resulteert een laag brandstofverbruik. Zo zijn de SUV’s met strak design niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Lokale Bovag dealer in Drenthe

Als betrouwbare Bovag dealer in Drenthe helpen wij u graag verder bij de aankoop van uw auto. Wij zorgen ervoor dat niet alleen uw aankoop zelf, maar ook de services daaromheen tot in detail geregeld zijn. Of u nu interesse hebt in de aankoop van een extra auto, of uw oude auto bij ons in wilt ruilen. Bel ons voor meer informatie vrijblijvend op telefoonnummer 0528-267425, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Hoogeveen. Kijk op onze website voor een routebeschrijving of maak direct een afspraak.