klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

JaOfficiële Mitsubishi dealer in Hoogeveen

Bent u binnenkort toe aan een nieuwe auto, dan is dit het moment om over te stappen op een Mitsubishi. Want waar we de auto kennen van zijn robuuste en betrouwbare SUV’s, heeft het merk veel meer dan alleen dat te bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor een compacte cross-over, waarmee u comfortabel en gemakkelijk van en naar werk rijdt, prima bij het automerk terecht. Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen helpt u als officiële en betrouwbare Mitsubishi dealer graag verder.

Een betrouwbaar automerk

Als dealer hebben wij voor Mitsubishi gekozen, omdat het een product is waar we vierkant achter staan. Door de energiezuinige motors van het merk, het knap staaltje techniek dat bij elk model nog verder wordt uitgewerkt, het ruime interieur en de strakke vormgeving valt er weinig op de SUV’s en cross-overs aan te merken. Bovendien bieden de auto’s een prima comfort, zeker ten opzichte van andere merken in dezelfde klasse. Daarnaast is de uitrusting van de basismodellen van het merk al heel compleet en hoef je voor extra functies nauwelijks bij te betalen. Neem nou de zeer voordelige ASX Connect Pro die beschikt over een aantal mooie nieuwe functies. Bovendien profiteert u nu tijdelijk van een aantrekkelijke inruilbonus op deze auto. En dit najaar komt de nieuwe Eclipse Cross uit, waarvan zowel het interieur als exterieur over verschillende nieuwe functies en eigenschappen beschikt ten opzichte van zijn voorganger.

Autobedrijf Koop Doorten te Hoogeveen

In Hoogeveen en omgeving kunt u terecht bij Autobedrijf Koop Doorten als uw vertrouwde en officiële dealer, aangesloten bij Bovag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie op telefoonnummer 0528-267425, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:30 en 17:00 uur. Of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl, dan beantwoorden wij deze binnen zo kort mogelijke tijd. U mag ook altijd langskomen in de showroom te Hoogeveen. Op de website vindt u ons adres en de routebeschrijving.