klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Outlander PHEV

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

De Mitsubishi Outlander PHEV werd vooral bekend doordat het ’s werelds eerste plug-in-hybride SUV betrof, maar is reeds uitgegroeid tot de populairste in zijn soort. De tweede generatie van de plug-in-hybride Outlander is reeds op de markt gebracht en is nog efficiënter, comfortabeler en luxer uitgerust dan voorheen. Met een vijftal edities is er bovendien genoeg keuze en is een zeer aantrekkelijke optie voor iedere zakelijke rijder. Bij autobedrijf Koop Doorten helpen we u graag op weg met deze Outlander, zij het middels advies op maat of door middel van een proefrit.

Neem contact met ons op

Tweede generatie Mitsubishi Outlander PHEV

De Outlander PHEV uit 2015 behoort tot de tweede generatie van deze geliefde plug-in-hybride. De nieuwe Outlander is op verschillende vlakken verbeterd, waardoor de SUV nu nog zuiniger en stiller is. Ook is de totale hoogte van de geopende achterklep verhoogd, waardoor het nu nog gemakkelijker is om grote objecten in en uit te laden. Maar het blijft niet bij vernieuwingen op het gebied van functionaliteit, ook oogt de nieuwe Outlander nu nog luxueuzer. Mitsubishi heeft namelijk nieuwe, hoogwaardige materialen gebruikt om de Mitsubishi Outlander PHEV een nog strakker uiterlijk te geven.

Vijf edities van de Outlander

De gloednieuwe Outlander PHEV is beschikbaar in verschillende edities. De Pure, de Intense, de Intense+, de Instyle en de S-Edition.

De Mitsubishi Outlander PHEV zelf ervaren

Zin in een proefrit in de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV? Bij autobedrijf Koop Doorten stapt u zo in een gloednieuw model. We verschaffen u daarnaast graag meer advies rondom de verschillende edities en het onderhoud van de modellen. Bij Koop Doorten vindt u hoe dan ook de Mitsubishi van uw dromen. Wilt u meer informatie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier  invullen op onze contactpgagina. Daar vindt u ook een routebeschrijving.