klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV werd vooral bekend doordat het ’s werelds eerste plug-in-hybride SUV betrof, maar is reeds uitgegroeid tot de populairste in zijn soort. De tweede generatie van de plug-in-hybride Outlander is reeds op de markt gebracht en is nog efficiënter, comfortabeler en luxer uitgerust dan voorheen. Met een viertal edities is er bovendien genoeg keuze en met een startprijs van slechts 41.990 euro en 7% bijtelling, is de Mitsubishi Outlander PHEV een zeer aantrekkelijke optie voor iedere zakelijke rijder. Bij autobedrijf Koop Doorten helpen we u graag op weg met deze Outlander, zij het middels advies op maat of door middel van een spannende proefrit.

Tweede generatie Mitsubishi Outlander PHEV

De Outlander PHEV uit 2015 behoort tot de tweede generatie van deze geliefde plug-in-hybride. De nieuwe Outlander is op verschillende vlakken verbeterd, waardoor de SUV nu nog zuiniger en stiller is. Ook is de totale hoogte van de geopende achterklep verhoogd, waardoor het nu nog gemakkelijker is om grote objecten in en uit te laden. Maar het blijft niet bij vernieuwingen op het gebied van functionaliteit, ook oogt de nieuwe Outlander nu nog luxueuzer. Mitsubishi heeft namelijk nieuwe, hoogwaardige materialen gebruikt om de Mitsubishi Outlander PHEV een nog strakker uiterlijk te geven.

Vier edities van de Outlander

De gloednieuwe Outlander PHEV is beschikbaar in verschillende edities. De Business Edition is al verkrijgbaar voor 41.990 euro, terwijl de meest uitgebreide versie, de Instyle+, aan te schaffen is voor 53.990 euro. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor de Executive Edition (44.990 euro) en de Instyle (49.990 euro), die allemaal beschikken over aantrekkelijke extra’s.

De Mitsubishi Outlander PHEV zelf ervaren

Zin in een proefrit in de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV? Bij autobedrijf Koop Doorten stapt u zo in een gloednieuw model. We verschaffen u daarnaast graag meer advies rondom de verschillende edities en het onderhoud van de modellen. Bij Koop Doorten vindt u hoe dan ook de Mitsubishi van uw dromen.