klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Outlander PHEV review

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

Wanneer u op zoek bent naar een voordelige plug-in-hybride SUV met een zeer luxueuze uitstraling, dan bent u bij de Mitsubishi Outlander PHEV aan het juiste adres. Iedere Outlander PHEV review zal de zuinigheid van deze hybride Mitsubishi naar voren schuiven, maar vergeet vooral niet dat deze PHEV ook ontzettend luxe is en een bijtellingstarief van 22% kent. Zakelijke klanten zijn dan ook dol op de Outlander PHEV. Voor slechts €35.990 kan de Mitsubishi Outlander PHEV al van u zijn, dus kom snel eens langs autobedrijf Koop Doorten om uw persoonlijke Outlander PHEV review te kunnen delen met ons. Persoonlijke ervaringen vinden we bij Koop Doorten namelijk enorm belangrijk.

Zeer luxe Outlander PHEV

Uiteraard is de Mitsubishi Outlander PHEV enorm zuinig, stil en kent deze plug-in-hybride SUV een zeer excentriek uiterlijk. Toch moet u ook de vele gemakken waarover deze Mitsubishi beschikt niet vergeten. Iedere Outlander PHEV is namelijk uitgerust met zeven airbags, een snellaad-aansluiting en Keyless Operation. Daarnaast vindt u ook gemakken als een navigatiesysteem, achteruitrijcamera, led-dagrijverlichting en Bluetooth in iedere versie van deze Mitsubishi. Dual zone climate control, een automatisch dimmende binnenspiegel en cruise control maken het aanbod compleet. Wilt u meer? Dan kunt u naast de Pure (€35.990) ook nog voor de Intense (€39.490), Intense+ (€42.990) of Instyle (€47.490) kiezen en de S-Edition (€51.990).

Proefrit, advies en onderhoud bij Koop Doorten

Bij autobedrijf Koop Doorten vindt u jarenlange kennis en ervaring met Mitsubishi en de vele modellen die dit Japanse automerk de afgelopen decennia op de markt heeft gebracht. Voor een professionele Outlander PHEV review kunt u bij ons terecht, maar ook voor een proefrit of advies over andere modellen. Ook zien we u graag terug bij Koop Doorten zodat we uw Mitsubishi op de juiste manier kunnen blijven onderhouden. Zo geniet u nog langer van uw Mitsubishi.