klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Outlander PHEV test

Mitsubishi-outlander-PHEV-2019-Koop-Doorten

De Mitsubishi Outlander PHEV is niet voor niets de populairste SUV in zijn soort. Iedere Outlander PHEV test toont weer aan dat deze auto ontzettend efficiënt en zuinig is. De tweede generatie Outlander PHEV doet daar echter nog een schepje bovenop. Meer comfort, een luxere uitstraling en vooral: nog zuiniger! Nog niet overtuigd? Dan moet u vooral eens langskomen bij autobedrijf Koop Doorten, waar we u graag uw eigen Outlander PHEV test laten doen. Met een prijskaartje van €35.990 en een bijtellingstarief van 22%, is het moeilijk om de Mitsubishi Outlander PHEV als zakelijke rijder te negeren.

De Mitsubishi Outlander PHEV: nu nog efficiënter

Wat dacht u van een theoretisch brandstofverbruik van 1,9 l/100 km in de gecombineerde cyclus? Aardig? De tweede generatie Outlander PHEV haalt daar nog eens 0,1 l/100 km vanaf, waardoor de Mitsubishi Outlander PHEV nu een uiterst lage CO2-uitstoot van slechts 42 g/km heeft. Dat is nog eens zuinig rijden, waardoor uw portemonnee gevuld blijft en ons klimaat niet verder wordt belast. Ook in de andere modi is het verbruik verlaagd, waardoor de Outlander PHEV zijn ijzersterke positie in de zakelijke markt met een fiscale bijtelling van 7% (bij registratie in 2015) behoudt.

Uw eigen Outlander PHEV test

Tests en reviews mogen dan het een en ander melden, uw eigen Outlander PHEV test zegt natuurlijk nog altijd het meest. U wilt uw handen om het stuur kunnen slaan, de weg onder de banden kunnen voelen en het luxueuze interieur met eigen ogen kunnen ervaren. Bij autobedrijf Koop Doorten hebben we verschillende modellen van Mitsubishi voor u klaar staan, waaronder de nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV. Zo neemt u op uw gemak een kijkje in deze SUV of neemt u de Outlander mee voor een proefrit. Maar ook na aanschaf staan we nog altijd voor u klaar. Ook voor het onderhoud van uw wagen kunt u namelijk bij Koop Doorten terecht.