klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Schade aan mijn auto laten maken 

Ook als u voorzichtig omgaat met uw auto, kan het voorkomen dat het voertuig beschadigd raakt. U kunt te maken krijgen met autoschade in een eenzijdig ongeval, maar ook in een tweezijdig verkeersongeluk, door vandalisme of door een storm. Wat de oorzaak van de autoschade ook is: u kunt uw auto laten herstellen bij Autobedrijf Koop Doorten. Onze experts doen er alles aan om uw auto volledig te herstellen, zodat deze weer als nieuw is. 

Direct contact opnemen

Voor alle soorten schade 

De experts van Autobedrijf Koop Doorten hebben al jaren ervaring in het vak. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij alle soorten autoschade repareren. Ook als u te maken heeft met ernstige schade, bijvoorbeeld door een ernstig verkeersongeval, kunt u uw auto naar onze werkplaats brengen. Wij zorgen ervoor dat het voertuig op de korte termijn weer als nieuw is. 

Reparatieplicht bij schade aan uw auto 

Het kan zo zijn dat u verplicht bent om de schade aan uw auto te laten herstellen. Zeker bij claim schade, de schade die u zelf claimt bij uw autoverzekeraar, is dit vaak het geval. In de polisvoorwaarden van uw autoverzekering kunt u lezen of u wel of niet verplicht bent om de schade aan uw auto te repareren. 

Wordt de schade aan uw auto geclaimd bij de verzekeraar van een tegenpartij? Dan heeft u nooit te maken met een reparatieplicht. De verzekeraar van de tegenpartij kan u namelijk niet verplichten om het uitgekeerde geld aan uw auto uit te geven. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u uw beschadigde auto laten herstellen door ervaren en betrouwbare experts? Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Koop Doorten. Wilt u wat meer informatie over uw reparatie? Neem dan contact op. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Contact opnemen