klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Mitsubishi leverancier

Mitsubishi leverancier

Wanneer uw auto gerepareerd moet worden, wilt u natuurlijk dat de juiste onderdelen worden gebruikt bij de reparatie. Het is prettig wanneer u weet dat uw Mitsubishi ook daadwerkelijk wordt gerepareerd met Mitsubishi onderdelen. Gelukkig is dit bij Autobedrijf Koop Doorten het geval. Wij werken uitsluitend met de juiste producten, zodat wij u de juiste service kunnen bieden.

Plan een afspraak in

Autobedrijf Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten is al sinds 1978 het juiste bedrijf voor uw Daihatsu, Mitsubishi, Piaggio en Subaru. Autobedrijf van Koop Doorten is begonnen met de verkoop van het merk Daihatsu, maar is al snel uitgegroeid tot een groot autobedrijf met meerdere merken. Niet alleen verkoopt Koop Doorten nieuwe auto's, ook kunt u hier terecht voor uw occasions. Daarnaast verzorgt Autobedrijf Koop Doorten ook reparaties met de juiste onderdelen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor nieuwe accu's, versterkers en speakers.

Onderhoud en schade

Onbewust maakt u best veel kilometers met uw auto. Om te voorkomen dat uw auto plotseling niet meer werkt, raden wij u aan om eens in de zoveel tijd een onderhoudsbeurt te nemen. Bij deze onderhoudsbeurt zorgt u ervoor dat de kleine problemen niet uitgroeien tot onnodig dure reparaties.

Ook kunt u overigens bij Autobedrijf Koop Doorten terecht wanneer u schade heeft aan uw auto. Wij verzorgen de juiste onderdelen die bij uw auto horen en verzorgen daarnaast ook de reparatie. U krijgt van ons een vervangende auto mee en helpen u bovendien ook met het invullen van de schadepapieren. Niets is te goed voor onze klanten.

APK

Zoals u weet moet u elk jaar een APK keuring uit laten voeren, om te zien of uw auto nog veilig de weg op kan. De APK keuring kunt u laten verzorgen bij Autobedrijf Koop Doorten. Wij zullen u jaarlijks een reminder sturen, zodat u niet zal worden verrast door de keuring. U kunt een afspraak met een van onze medewerkers maken via de website.

Neem contact met ons op