Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

werkplaats

Afspraak maken

Maak een afspraak door te bellen.
Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

Bandenservice

Bandenservice

Met de bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter. 
APK

APK-keuring

De APK is een wettelijke verplichte keuring. Handig om meteen te combineren met de onderhoudsbeurt.

autoverzekering

Autoverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd jouw schuld te zijn. De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie. 

ruitenservice

Ruitenservice

Laat een sterretje in uw ruit snel en vakkundig repareren voordat er een scheur ontstaat. Ook voor professionele ruitvervanging bent u bij ons aan het vertrouwde adres.
aircoservice

Aircoservice

Een airconditioning zorgt voor een aangenaam klimaat in de auto. Twijfelt u aan het koelend vermogen van u airconditioning of heeft u last van een onaangename geur? Laat dan uw systeem controleren.
MIJNMITSUBISHI CARD

MijnMitsubishi Card

Na een onderhoudsbeurt ontvangen onze trouwe Mitsubishi-klanten een persoonlijke MijnMitsubishi Card voor gratis 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. Vraag naar de voorwaarden.
MIJNMITSUBISHI CARD
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt
service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.