klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

APK check

Bent u woonachtig in Hoogeveen of omstreken en is uw auto toe aan een APK-keuring? Maak dan een afspraak bij Autobedrijf Koop Doorten. Als officiële Mitsubishi dealer hebben wij verstand van ieder type auto, van het nieuwste model tot een auto die al jarenlang meegaat. Daardoor kan ons ervaren personeel uw APK check vakkundig en snel uitvoeren. Zo kunt u snel weer de weg op. 

Neem contact met ons op 

Wat houdt een APK check in?

De Algemene Periodieke Autokeuring ofwel APK-keuring is wettelijk verplicht en dient ter bevordering van de verkeersveiligheid en voor het behoud van het milieu. Uw auto wordt dan ook gecontroleerd op punten die uw veiligheid betreffen (het checken van de controlesystemen, de remmen, de bandenspanning, de wielophanging en vele andere punten) en op punten die het milieu betreffen (het overmatig lekken van vloeistoffen, uitstoot en dergelijken). Daarnaast wordt de registratie van uw auto gecontroleerd, waarbij het kentekenbewijs en voertuigidentificatienummer worden nagegaan. In totaal bevat onze APK-check ruim 20 punten. 

Onze extra services tijdens uw APK-keuring

Bij Autobedrijf Koop Doorten ontvangt u de service die u van een Bovag-dealer mag verwachten. Onze keuring verloopt volledig volgens de wettelijke eisen van de RDW en wij voeren direct een kwaliteitscontrole op slijtage van onderdelen uit. Na het succesvol afronden van de APK-check regelen we de afmelding bij het RDW. Combineert u de APK-keuring met een grote onderhoudsbeurt, dan krijgt u de keuring bovendien geheel gratis. 

Laat uw APK-check vakkundig uitvoeren

Autobedrijf Koop Doorten bevindt zich te Hoogeveen in Drenthe. Onze experts voorzien uw auto graag van een professionele APK-check, waarna u vaak na een paar uur de weg alweer op kunt. Ook voor een grote of kleine beurt voor uw auto, eventueel in combinatie met de APK-keuring, kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie, of bel ons voor een afspraak via telefoonnummer 0528-267425. Wij verzorgen graag een vakkundige APK check van uw auto. U kunt ons ook een mail sturen of ons contactformulier invullen.