klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Auto-onderhoud bij Mitsubishi Dealer in Drenthe

Door regelmatig auto-onderhoud te laten plegen, voorkomt u problemen onderweg. Wilt u van de garantie van uw Mitsubishi auto gebruik blijven maken, dan is het belangrijk dat u het onderhoud bij een erkende dealer laat uitvoeren. Als Mitsubishi dealer in Drenthe voert Autobedrijf Koop Doorten graag het onderhoud aan uw auto uit. Tijdens, maar ook na de garantieperiode. Zo bent u verzekerd van het juiste onderhoud voor uw auto. 

Neem contact op

Onderhoud bij uw Mitsubishi dealer

Autobedrijf Koop Doorten voert als Mitsubishi dealer vakkundig het onderhoud aan uw auto uit dankzij professionele apparatuur en ervaren werknemers. Voor onder andere het volgende onderhoud kunt u bij ons terecht: 
 

Aan de hand van de onderhoudscalculator op de website kunt u eenvoudig laten berekenen wat een onderhoudsbeurt gaat kosten. Tijdens een onderhoudsbeurt werken wij uitsluitend met Mitsubishi onderdelen, zodat hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd blijft. Uiteraard kunt u ook terecht voor de jaarlijkse APK keuring van uw auto. 

Vakkundig onderhoud in Drenthe

U bent van harte welkom in de werkplaats van Autobedrijf Koop Doorten te Drenthe. Wij zijn aangesloten bij de BOVAG en bieden u dan ook drie maanden garantie op onderhoud en reparatiewerk. We voeren niet alleen het auto-onderhoud van uw auto uit, maar u kunt tevens bij ons terecht voor uw nieuwe Mitsubishi. Ook kunt u uw oude auto inruilen op een van onze aantrekkelijke occasions. Bel ons voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak op telefoonnummer 0528-267425. Wij zijn bereikbaar tijdens kantooruren van maandag t/m zaterdag. Ook kunt u ons een mail sturen of het contactformulier invullen.