klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Auto-onderhoud bij Mitsubishi dealer in Hoogeveen en Beilen

Wanneer u niet regelmatig onderhoud aan uw auto laat plegen, kan dit niet alleen financiële gevolgen hebben, maar in het ergste geval ook ongelukken veroorzaken. Werken bijvoorbeeld uw remmen slecht of heeft uw auto een te laag oliepijl, dan is onderhoud vereist om grotere schade aan uw auto te voorkomen. Voor auto-onderhoud bij een erkende Mitsubishi dealer in Hoogeveen en Beilen gaat u naar Autobedrijf Koop Doorten. 

Neem contact met ons op

Sterretje in uw voorruit

Misschien wel het meest bekende auto-onderhoud is autoruit reparatie. Wanneer u een sterretje in de voorruit heeft en te lang wacht met de reparatie daarvan, dan kan het elk moment een flinke barst veroorzaken. In dat geval moet u een nieuwe voorruit in uw auto laten plaatsen, terwijl dit met het juiste onderhoud eenvoudig voorkomen had kunnen worden. 

Reparatie voorkomen met een kleine onderhoudsbeurt

Door regelmatig een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, voorkomt u dat kleine schade uitmondt in een veel groter probleem. Zo kan bijvoorbeeld een te laag oliepeil het vastlopen van uw motor veroorzaken. Tijdens een onderhoudsbeurt peilen wij de olie in uw auto. Ook de remmen, verlichting en banden worden gecontroleerd. Bij regelmatig gebruik van uw auto is het geen overbodige luxe om dit eens per maand te laten doen. 

Eens in de zoveel tijd een grote onderhoudsbeurt

Ook is af en toe een grote onderhoudsbeurt nodig. Hierbij wordt uw auto op maar liefst 100 punten gecontroleerd. Door deze grote beurt bij uw erkende Mitsubishi dealer te laten uitvoeren, bent u verzekerd van specifieke autokennis. Bovendien ontvangt u van ons een onderhoudsrapport en checklist die u toe kunt voegen aan uw autodocumenten voor de verzekering en voor eventuele verkoop. 

Mitsubishi dealer in Hoogeveen en Beilen

Autobedrijf Koop Doorten is als erkende dealer bij de Bovag aangesloten, waardoor u garantie krijgt op de nodige reparaties. Naast een onderhoudsbeurt van uw auto kunt u ook bij ons terecht voor een Mitsubishi occasion en eventueel uw huidige auto hierop inruilen. Vul voor meer informatie gerust het contactformulier op de website in. Telefonisch kunt u ons op werkdagen en zaterdagen tijdens kantoortijden bereiken op telefoonnummer 0528-267425. U kunt ons ook altijd een e-mail sturen via info@koopdoorten.nl. Wij voeren de onderhoudsbeurt aan uw auto in Hoogeveen en Beilen graag vakkundig voor u uit.