klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Onderhoudscalculator

U kunt een advies op maat aanvragen met onze onderhoudscalculator. Vul uw kenteken en de kilometerstand* in om inzicht te krijgen in het tarief van onderhoud voor uw Mitsubishi. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in onze showroom of een afspraak te maken.

*Indien u de kilometerstand niet weet, vul dan een schatting in.

Check nu het tarief van het onderhoud

Stel zelf uw onderhoud samen

De onderhoudscalculator, hoe werkt het?
Allereerst dient u uw kenteken en kilometerstand in te voeren. Vervolgens kunt u het gewenste onderhoud kiezen. Hierbij kunt u denken aan onder andere APK keuring, Vakantiecheck, Airco service of Remmen reinigen. Aan de rechterzijde van het scherm ziet u in het overzicht de betreffende prijzen, inclusief BTW en montage. Vervolgens kunt u kiezen om de prijsopgave per email te ontvangen, wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Belt of mailt u ons gerust?.

Reparatie van uw Mitsubishi

Wilt u schade laten herstellen of een reparatie laten uitvoeren van uw Mitsubishi? Dan kun u contact met ons opnemen. Wij maken dan een overzicht van de te maken kosten. Een afspraak maken kan middels het formulier op onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen middels 0528-267425.