klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Wintercheck Mitsubishi dealer Drenthe

Tijdens de donkere maanden wordt autorijden altijd wat lastiger door weinig daglicht, neerslag en gladde wegen. Met een wintercheck heeft u net dat beetje extra grip op de weg en weet u zeker dat uw ruitenwissers het doen. Maar een wintercontrole van Autobedrijf Koop Doorten in Drenthe biedt nog meer voordelen. 

Neem contact met ons op

Uw auto winterklaar met een grondige wintercheck

De ervaren monteurs bij Autobedrijf Koop Doorten controleren uw auto tijdens wintercontrole op onderstaande punten. Daardoor kunt u weer met een gerust gevoel de weg op. 

Wat zijn de kosten voor een wintercontrole?

De kosten van een wintercontrole bij Autobedrijf Koop Doorten zijn standaard. Mochten er tijdens een vakkundige controle mankementen zijn aangetroffen, dan overleggen wij altijd met u voor reparatie of vervanging van de desbetreffende onderdelen zodat u weet waar u aan toe bent. Ook wanneer uw auto wat ouder wordt, kan het zijn dat deze vaker onderhoud nodig heeft. In dit geval kan de monteur een serviceplan aanbevelen. 

Wintercontrole bij uw erkende Mitsubishi dealer

Door uw auto te laten checken bij uw Mitsubishi dealer bent u verzekerd van specifieke kennis van auto’s van het merk Mitsubishi. Autobedrijf Koop Doorten is als erkend Mitsubishi dealer in Drenthe aangesloten bij de Bovag en levert garantie op eventuele reparaties. Ook ander onderhoud zoals een grote of kleine beurt en de jaarlijkse APK-keuring laat u bij Autobedrijf Koop Doorten vertrouwd uitvoeren. Is uw auto aan vervanging toe, dan kunt u tevens bij ons terecht voor aantrekkelijke occasions. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier, telefonisch op werkdagen en zaterdagen via telefoonnummer 0528-267425, of per e-mail via info@koopdoorten.nl. Wij helpen u graag met een degelijke wintercheck van uw auto.