klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Subaru Forester

Bent u op zoek naar een stoere SUV van een goed en betrouwbaar automerk? Denk dan zeker eens aan de Subaru Forester! Subaru is een Japans automerk dat al jarenlang in de autobranche werkzaam is, waarvan zo’n 25 jaar in de Benelux. Het merk heeft haar waarde inmiddels wel bewezen. De Forester is één van de meest populaire modellen van Subaru, en dat is niet voor niets! Deze auto staat garant voor een uitstekend rijcomfort.

Sports Utility Vehicle

Veel mensen willen graag in een SUV rijden, een Sports Utility Vehicle. Het voordeel van een SUV is dat u over een groot laadvermogen beschikt en dat u dus veel ruimte heeft. Hoewel de meeste SUV’s wagens geschikt zijn voor ruw terrein, wordt deze vaak als grote gezinsauto gebruikt. Ditzelfde geldt voor de Subaru Forester. Subaru produceert de Forester al vanaf het jaar 2007. Nog steeds is de Subaru Forester erg populair onder het publiek. De auto combineert kwaliteit dan ook met een voordelige prijs.

Specificaties Subaru Forester

De Subaru Forester beschikt over een groot laadvermogen. Daarnaast kunt u met gemak een groot gezin vervoeren met deze SUV van het Japanse merk. De Subaru Forester wordt standaard geleverd met een 4 cilinder benzinemotor (inhoud 2,0 of 2,5 liter), maar ook een dieselmotor behoort tot de mogelijkheden. Als ware SUV is de Forester voorzien van permanente vierwielaandrijving. De nieuwste modellen kenmerken zich door een groter formaat en een stoere en sportieve uitstraling.

Forester kopen bij Koop Doorten

Bent u geïnteresseerd in deze schitterende middenklasse SUV van Subaru? Kom dan eens langs bij autobedrijf Koop Doorten, voor alle informatie over de Subaru Forester. Ons team informeert u graag over deze auto en, indien gewenst, kunt u vrijblijvend een proefrit maken. Als u op zoek bent naar de beste prijs voor de Subaru Forester, neem dan nu contact op met Koop Doorten.