klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Subaru Impreza

Het Japanse automerk Subaru produceert al jarenlang auto’s van uitstekende kwaliteit. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een model van Subaru. De Subaru Impreza is een model dat al jarenlang zeer populair is. De Impreza is misschien wel het meest bekend van de sportuitvoering, de WRX STi. Maar de Subaru Impreza wordt veelvuldig verkocht als gezinsauto in de zogenaamde compacte klasse of B-klasse.

Sedan, hatchback of stationcar?

De Subaru Impreza is sinds 1992 in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Ook in Europa is de Impreza verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een hatchback of stationcar. In Europa worden er geen sedan-uitvoeringen van de Subaru Impreza meer op de markt gebracht. Maar omdat u nog altijd de keuze heeft uit hatchback en stationcar, kunt u met de Impreza nog altijd alle kanten op!

Specificaties Subaru Impreza

In de loop van de tijd is de Impreza verschillende malen gerestyled. U kunt dus zeker zeggen dat dit model van Subaru met haar tijd is meegegaan. Omdat er veel verschillende uitvoeringen van deze auto zijn, is het lastig om een standaard pakket aan specificaties te geven. Hoe dan ook: nog altijd is de Subaru Impreza een goede keuze als u op zoek bent naar een gezinswagen in een wat lagere prijsklasse. Het merk levert met de Impreza gewoon een prima auto tegen een scherpe prijs.

Koop Doorten

Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen is een betrouwbare leverancier van verschillende Subaru modellen, waaronder de Impreza. Bent u geïnteresseerd in de Subaru Impreza, dan wilt u waarschijnlijk een proefrit maken. Dat kan bij Koop Doorten! Maak nu snel een afspraak en laat u informeren over deze auto van het Japanse merk. U kunt rekenen op een goede service en op alle informatie die u nodig heeft over de Subaru Impreza.