klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Subaru Justy

Over het algemeen wordt aangenomen dat auto’s groot, mooi, snel, sportief en stoer moeten zijn. Ze moeten razendsnel zijn, zoveel mogelijk pk’s hebben en natuurlijk klasse en stijl uitstralen. Deze topklasse auto’s hebben echter ook een groot nadeel: ze zijn erg duur, zowel in aanschaf als in onderhoud. Daarom bent u misschien wel op zoek naar een kleiner model. Zeker wanneer u de auto wat minder vaak gebruikt, of wanneer u simpelweg niet te veel geld kwijt wilt zijn aan uw auto. De Subaru Justy is een kleiner type auto, maar kwaliteit en rijcomfort zijn gegarandeerd. En dat tegen een scherpe prijs!

Opvolger: Trezia

De Subaru Justy is jarenlang beschikbaar geweest op de automarkt, namelijk al sinds 1984. Het Japanse automerk heeft de Justy meerdere malen in verschillende editities op de markt gezet, waardoor het model steeds met de tijd is meegegaan. In 2010 werd de zesde editie van de Subaru Justy op de markt gebracht, met een strakke en moderne uitstraling. Deze editie werd echter ondergebracht onder een nieuwe modelnaam: de Subaru Trezia.

Multifunctioneel

De opvolger van de Subaru Justy, de Trezia, is een zogenaamde MPV (Multiple Purpose Vehicle). Het kleine model van Subaru is zeer geschikt als kleine gezinsauto, maar kan ook uitstekend dienstdoen als tweede auto. Dit model behoort tot de zogenaamde economyklasse. Als u kiest voor de Subaru Trezia, dan kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Auto kopen bij Koop Doorten

Bent u op zoek naar een nieuwe auto tegen een gunstige prijs? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor de opvolger van de Subaru Justy, de Trezia. Autobedrijf Koop Doorten is een betrouwbare Subaru dealer, gevestigd in Hoogeveen. Bent u in deze regio op zoek naar een model van Subaru, dan bent u bij Koop Doorten dus aan het juiste adres. Of u nu een proefrit wilt maken, meer informatie wilt over het automodel of gewoon eens inspiratie op wilt doen: u bent van harte welkom!