klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Subaru Outback

Subaru is een Japans automerk, dat verschillende populaire modellen op de markt heeft gebracht. Ook op de Europese markt is Subaru duidelijk aanwezig. Een populair model is de Subaru Outback. Deze auto is uitgebracht als broertje van de Subaru Legacy. De Outback is een luxe uitvoering van de stationcar Legacy. De auto biedt ruimte, rijcomfort en een scherpe prijs in aanschaf en onderhoud.

Van Legacy naar Outback

In eerste instantie is de Subaru Outback een toevoeging aan het model Legacy. Op dit moment wordt de Outback als zelfstandig model uitgebracht. Het grote verschil tussen de Legacy en de Outback, is de hogere grondspeling.

In 1997 werd de Subaru Legacy voor het eerst ook uitgebracht als outbackuitvoering, met een 2,5 liter motor (150 pk). In de loop der jaren is de Subaru Outback doorontwikkeld tot een volwaardig model, met goede specificaties, een hogere instap en veel ruimte door de uitvoering in stationcar.

Ideale gezinswagen

Heeft u een gezin te onderhouden, dan heeft u ook een auto nodig die daarbij past. Een gezin vraagt om ruimte, ook in de auto. De Subaru Outback heeft een groot laadvermogen en biedt zitruimte aan alle gezinsleden. De auto heeft dus veel te bieden, en dat tegen een scherpe prijs. Subaru produceert auto’s van topkwaliteit in de middenklasse. De Subaru Outback is sportief en ideaal als gezinswagen.

Subaru Outback bij Koop Doorten

Bent u op zoek naar een goede, betrouwbare gezinswagen, die veel ruimte en comfort biedt tegen een scherpe prijs? Subaru is een Japans automerk, dat haar waarde al gedurende langere tijd bewijst. De Subaru Outback is een uitstekende keuze. Bij autobedrijf Koop Doorten kunt u vrijblijvend een proefrit maken en alle informatie over het model verkrijgen. Daarnaast bent u bij Koop Doorten natuurlijk verzekerd van de beste prijs! U bent van harte welkom!