klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Wintercheck Mitsubishi dealer Assen

Na een wintercheck kunt u ook tijdens de strenge winterdagen onbezorgd blijven rijden. Of u nu op weg wilt naar uw vakantiebestemming, of gewoon in winterse omstandigheden naar uw werk wilt kunnen rijden, wij helpen u verder. Bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen wordt uw Mitsubishi uitvoerig nagekeken door onze medewerkers die in dit automerk zijn gespecialiseerd. Zo kunt u deze winter vol vertrouwen de weg op. 

Neem contact met ons op

Uw auto helemaal winterproof

Bij Autobedrijf Koop Doorten controleren wij uw auto op ruim 20 punten, van bandenspanning tot vloeistofniveau. Dit om ongelukken te voorkomen, want in de winter is er meer kans op ongevallen op de weg dan in andere seizoenen. Logisch, want door vaak barre weersomstandigheden krijgt niet alleen de weg maar ook uw auto zelf het zwaar te verduren. Dankzij een wintercontrole heeft u minder kans op pech en hoeft u niet bij temperaturen onder nul aan de kant van de weg te wachten op hulp. 

Vervanging of reparatie tijdens de wintercheck

Tijdens de wintercontrole is het mogelijk dat onze monteur problemen aan uw auto ontdekt. Wij zullen dan eerst met u overleggen voordat overgegaan wordt tot reparatie of vervanging van onderdelen. Is vervanging nodig en stemt u hiermee in, dan gebruiken wij als Mitsubishi dealer uiteraard onderdelen van het merk zelf. Zo weet u bij ons exact waar u aan toe bent. 

Wintercontrole bij uw Mitsubishi dealer nabij Assen

Voor uw wintercheck in Assen en omgeving gaat u naar Autobedrijf Koop Doorten. Als Mitsubishi dealer in Drenthe zorgen wij ervoor dat uw auto straks helemaal winterproof is. Ook voor een grote of kleine onderhoudsbeurt, andere werkzaamheden en een ruim assortiment nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden direct contact met ons op via telefoonnummer 0528-267425 of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl. U bent van harte welkom bij ons bedrijf in Hoogeveen.