klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Wintercheck Mitsubishi dealer Beilen

In de winter is de kans op pech op de weg aanzienlijk groter dan in de andere seizoenen. Hoewel niet iedere vorm van autopech voorkomen kan worden, kunt u met een wintercheck bij uw Mitsubishi dealer een hoop problemen voor zijn. Met een wintercontrole bij Autobedrijf Koop Doorten nabij Beilen voorkomt u onder andere startproblemen, bevroren portieren of ruitenwissers en een defecte accu. Zo gaat u ook deze winter goed voorbereid de weg op. Autobedrijf Koop Doorten is aangesloten bij de BOVAG

Neem contact met ons op

Punten van controle tijdens een wintercheck

Tijdens een wintercontrole checken wij uw auto op tientallen punten, waaronder: 

Wanneer gebreken worden ontdekt tijdens wintercontrole

Het ervaren personeel van Autobedrijf Koop Doorten nabij Beilen controleert uw Mitsubishi graag op bovenstaande punten. Wordt er een gebrek aan uw auto ontdekt tijdens deze controle, dan wordt dit direct met u besproken. Pas nadat u akkoord bent, zal onze monteur onderdelen repareren of waar nodig vervangen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. 

Uw dealer nabij Beilen voor al uw auto onderhoud

Naast het uitvoeren van de wintercheck, helpen wij u ook graag met ander onderhoud aan uw auto, zoals een grote of kleine beurt, of een APK-keuring. Daarnaast kunt u bij ons als erkende Mitsubishi dealer uiteraard terecht voor aantrekkelijke Mitsubishi occasions. Voor meer informatie kunt u op werk- en zaterdagen contact met ons opnemen via telefoonnummer 0528-267425, of ons vrijblijvend een e-mail sturen via info@koopdoorten.nl. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Hoogeveen.