klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Wintercheck Mitsubishi dealer Hoogeveen en Beilen

Is uw Mitsubishi helemaal klaar voor de winter? Een wintercheck is bepaald geen overbodige luxe en kan ongelukken voorkomen. Doe daarom deze controle bij Autobedrijf Koop Doorten in Hoogeveen en rijd veilig de weg op. Uw auto wordt dan op de meest essentiële punten gecheckt door onze ervaren monteurs, gespecialiseerd in Mitsubishi auto’s. Zo krijgt uw auto de specifieke zorg die hij nodig heeft.

Neem contact met ons op

De beste wintercheck bij uw Mitsubishi dealer

Zeker wanneer u dit jaar op wintervakantie gaat, maar ook voor werkverkeer, is het van essentieel belang om uw auto een inspectie te laten ondergaan. Omdat Autobedrijf Koop Doorten als Mitsubishi dealer is gespecialiseerd in auto’s van het merk, kennen wij uw auto als geen ander. Hierdoor weet u dat de controle van uw auto goed wordt uitgevoerd en dat waar nodig Mitsubishi onderdelen worden gebruikt voor reparatie. 

Wintercontrole op tientallen onderdelen

Tijdens de controle wordt uw auto op tientallen onderdelen nagekeken. De meest essentiële punten van een wintercontrole voor uw auto zijn: 

Wintercheck in Hoogeveen en Beilen

Ga veilig de weg op door uw wintercontrole in Hoogeveen en Beilen ruim op tijd uit te laten voeren door Autobedrijf Koop Doorten. Daarnaast voeren wij ook graag klein en groot onderhoud aan uw auto uit, kunt u terecht voor de aankoop van Mitsubishi occasions en eventueel uw huidige auto daarop inruilen. Voor meer informatie over de winter-check en andere diensten kunt u ons vrijblijvend bellen op telefoonnummer 0528-267425. Of stuur een e-mail naar info@koopdoorten.nl. Langskomen mag natuurlijk ook, hier vindt u een routebeschrijving naar ons bedrijf in Hoogeveen.