klantenvertellen Voor vragen bel gerust naar 0528 - 26 74 25

Wintercheck Mitsubishi dealer Pesse en Ruinen

De winter staat weer voor de deur en door de nodige regen en sneeuw is de kans op pech onderweg aanzienlijk groter. Kom voor een grondige wintercheck van uw auto naar Autobedrijf Koop Doorten: uw erkende Mitsubishi dealer nabij Pesse en Ruinen. 

Neem contact met ons op

Uitgebreide wintercheck voor uw auto

Tijdens onze wintercontrole wordt uw auto op een groot aantal punten gecontroleerd. Hiermee voorkomt u pech onderweg tijdens de wintermaanden. Wij controleren uw auto onder andere op de volgende punten: 

Maak uw auto klaar voor de winter

Mocht er tijdens de controle een defect aan uw auto worden ontdekt, dan zal ons ervaren personeel ten alle tijde met u overleggen alvorens een onderdeel te repareren of vervangen. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Bovendien werken wij als erkende Mitsubishi dealer met Mitsubishi onderdelen, waardoor u ook zeker bent van een uitstekend eindresultaat. Mocht u op wintersport gaan, dan adviseren wij u daarnaast graag over de voorbereiding van uw auto daarop. Bijvoorbeeld met de juiste sneeuwkettingen, skikoffers of vloeistoffen voor zeer lage temperaturen. 

Autobedrijf Koop Doorten nabij Pesse en Ruinen

Autobedrijf Koop Doorten bevindt zich in Hoogeveen, nabij Pesse en Ruinen. Wij controleren uw auto ook voor deze winter graag op bovenstaande punten. Naast de wintercheck van uw auto kunt u bij ons terecht voor een APK-keuring of ander onderhoud. Daarnaast bieden wij u een ruim aanbod interessante Mitsubishi occasions. Bel ons voor meer informatie tijdens werkdagen en op zaterdag via telefoonnummer 0528-267425, of stuur ons een e-mail via info@koopdoorten.nl. Ook bent u van harte welkom in onze showroom te Hoogeveen.