Welkom bij Koop Doorten

uw Mitsubishi-dealer in Hoogeveen

Koop Doorten

Over ons

Over ons

Welkom bij Koop Doorten, uw Mitsubishi-dealer en -specialist voor de regio Hoogeveen, Meppel en Emmen. Wij zijn in 1978 als klein autobedrijf begonnen en groot geworden door onze aandacht voor klanttevredenheid. Persoonlijk contact, eerlijkheid en openheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij onze vestiging in Hoogeveen zijn wij specialist en erkend dealer/reparateur van Mitsubishi Motors. Tevens zijn wij al vele jaren specialist en servicedealer voor de merken Daihatsu, Subaru en Piaggio. Ook voor een aantrekkelijke en betrouwbare occasion van alle merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Of u nu gaat om de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, het onderhoud van uw auto, APK, reparatie, schadeherstel, vervangend vervoer, onderdelen of accessoires: persoonlijke aandacht, een proactieve benadering, gedegen advies, eerlijkheid en openheid zijn in onze bedrijfsvoering verankerd. Niets is te goed voor onze klanten! 

Kwaliteit: op dit gebied willen wij ons nadrukkelijk onderscheiden, net als de kwaliteit van onze auto’s. Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto die volledig past bij uw behoeften? Wij denken constructief met u mee en staan graag voor u klaar!